Zuidwest 100

VVH Zuidwest 100 Leiden

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Bingo 2016 - zeer geslaagd

Beste buren,
Zondag 14 februari hielden we de 2e editie van de zw100 bingo. Dit keer waren we te gast in de aula van de Korte Vlietschool aan de Donizettilaan. Een prachtige locatie, mede mogelijk gemaakt door Linda. Bij deze nogmaals dank Linda!
Na de nodige voorbereidingen getroffen te hebben; prijzen tafels uitstallen, barretje installeren, gezellige hoekjes creëren, druppelden vanaf 14:00 uur de liefhebbers, deelnemers, zw100-leden en een ieder die een gezellige middag wilde beleven, binnen. De opkomst was aanzienlijk hoger dan de vorige editie, wat bij de organisatie zeker tot tevredenheid stemde.
Om 14:45 uur nam de voorzitter het woord en heette iedereen welkom. Vele kinderen, (groot)ouders en volwassenen hadden de weg gevonden naar de Donizettilaan. Martin nam het stokje daarna over en lichtte toe welke spelregels en voor deze middag golden, hoe de opzet was en wat er allemaal wel niet gesponsord was door de winkeliers aan het 5 meiplein.
En omdat er zoveel gesponsord was, won iedereen die het eerste nummer op zijn bordje had direct een prijs. Zodoende waren er gelijk 9 gelukkigen en zat de stemming er ook gelijk goed in. Per ronde vielen er daarna nog steeds 4 prijzen te winnen, dus kans voldoende om niet met lege handen naar huis te gaan.
Na twee rondes was er een break om even bij te komen. Onder het genot van een bakkie en een stukje taart, waarvoor dank aan diegene die deze gebakken hadden, werd er gezellig bijgekletst. Daarna gingen we weer verder met een koppel ronde. Om wat meer interactie te krijgen had Martin een lijst met 75 mannen namen uitgedeeld. Hij riep een vrouwennaam om die hoorde bij één van de 75 mannen. Het stel wat zij samen vormen stond op een bepaald nummer, dat dan weer telde voor de bingo. Er werd driftig meegedacht en meegeroepen, het was een leuke afwisseling op het gewone bingospel.
Na nog een gewone ronde werd er nogmaals gepauzeerd, want iedereen was wel dorstig geworden. En de spanning steeg natuurlijk, want de hoofdprijzen zouden er na de pauze uitgaan. Mateo (of moeder Lizette) won uiteindelijk de eerste hoofdprijs; een grote steelpan met grote ballonnen. Isa ging er daarna met het koffiezetapparaat vandoor, Steijn met de fietscomputer en Eva met de mand met inhoud.
Al met al weer een geslaagde zw100-middag! Zie ook de foto's!
Mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren:
AH
Apotheek de Luifelbaan
Bakker van Maanen
Bloemenshop Hogenboom
Callistus Beauty Salon
De Booij Bloemen
Double-M Games
Etos
Flower Mouse Bloemen en Planten
Hakky Vakschoenmakerij
Hartevelt vis
HEMA
Hizi Hair
Holland Kaascentrum
Hunkemöller
Juwelier Plessen
Kapsalon C'est Beau
Kruidvat
Lunchroom Elleni
Omar, marktkoopman
Petit Restaurant Vijf Mei
Pets Place Dierenwinkel
ProKwadraat-Groepswijzer.nl
Remko's fietsenwinkel
Shoeby
Slagerij en Traiteur de Roode
SNS Bank
Verhoog Echte Bakker
Vivant Zuid-west Tabakszaak
Welzorg
Wijnand Sloos Sport
 

Aanmelden

Wie is er online?

Niemand

Evenementen kalender

December 2020
M D W D V Z Z
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3